Включи се в "20 първи срещи" и играй за Нова година в Анталия!

Тази есен Стартер и Белпрего Травел отново дават уникалната възможност да участвате в играта „20 първи срещи“, в която един слушател ще спечели изключителна награда – новогодишно пътуване до Анталия за двама, четири нощувки в луксозния хотел The Sense De Luxe 5*!

Включи се в „20 първи срещи“! Спомни си за първата среща с твоя любим човек. Какво видях, какво те впечатли, какво се случи? Разкажи ни за тези първи вълнуващи спомени и ни изпрати аудиозапис на имейл radioplay@bgradio.bg. Записът не бива да е по-дълъг от 1 минута и в звуков формат *.wav; *.mp3; *.m4A; *.aac; или *.mp4. Не забравяй да отбележиш своето име, името на твоята половинка и телефон за обратна връзка. Всяка сутрин от 3 октомври до 28 октомври в „Стартер“, Симо и Боги излъчват една от получените истории. Ако в ефир прозвучи вашата история, твоята половинка трябва моментално да се обади на Симо и Богдана на тел. +359 2 951 5535, но не по-късно от 2 минути след като записът е прозвучал. По този начин вашата двойка влиза в томболата, с която ще обявим името на победителите на 28
октомври 2022 г. в "Стартер" и в „Любими песни за любими хора“.

Наградата включва: 4 нощувки Ultra All Inclusive почивка в The Sense De Luxe 5* Antalia в Турция за двама с автобусна програма. Тя е осигурена от от „Белпрего Травел“ - туристическа агенция, с дългогодишен опит в туризма, които подхождат с особено внимание към всяко едно запитване.

Официални правила

Честито на Елис Салим и Валентин Александров - те си спечелиха новогодишно пътуване до Анталия за двама, четири нощувки в луксозния хотел The Sense De Luxe 5*!