Спечели 2 бутилки вино KABILE от Вила Ямбол!

Всеки ден от 3-ти до 28-ми октомври БГ Радио и вино KABILE ти дават възможност да спечелиш 2 бутилки вино KABILE от Вила Ямбол.
Всяка вечер от 17:00 до 20:00 в Любими песни за любими хора всеки слушател над 18 годишна възраст, който се обади (02 / 951 55 35), за да поздрави хората, с които би искал да изпие чаша вино KABILE, ще участва в томбола в края на предаването.

Серията вина KABILE носи името на един от най-добре запазените древни антични тракийски градове – Кабиле. Градът е бил важен икономически и културен център в Югоизточна Тракия и Долна Тунджа. Изграден е край голям култов център към богинята Кибела, който се намира на възвишението Зайчи връх. Легендата разказва, че именно в древния град Кабиле е бил създаден печат с лика на богинята, който доказвал произхода на всяка амфора с вино от областта. Именно Кибела е изобразена върху етикетите на серията вина, произведена от „Вила Ямбол“. 

С близо 100 годишната си история изба „Вила Ямбол“ е един от основните представители на традиционното българско винопроизводство по света. „Вила Ямбол“ управлява над 10 000 декара  лозя, работи с едни от най-популярните световни и местни сортове и разполага и със собствена работилница за бъчви.

Наслади се на мига с любима песен в компанията на любимите ти хора заедно с чаша вино от серията KABILE

Официални правила