Прея влиза в нова музикална ера с новия сингъл “Всеки ден”

Прея влиза в нова музикална ера с новия сингъл “Всеки ден”
18 Октомври 2024

Новият сингъл на Прея, озаглавен “Всеки ден”, носи специално послание, което е много лично за изпълнителката. Песента е вдъхновена от нейния дългогодишен партньор, с когото това лято тя размени обети на интимна церемония, заобиколена от семейството и най-близките приятели. Но какво прави това парче толкова специално? “Всеки ден” улавя онези малки моменти, които често остават незабелязани. Това са малките неща, които изграждат една връзка и я превръщат в истинска любовна история.

И тук, както в последния си авторски проект “Диамант”, Прея показва новата си музикална посока — цветна комбинация от афро и поп звуци, гарнирани с елементи от българския фолклор, вплетени майсторски в мелодиите и текста, които носят усещане за нещо едновременно познато и напълно ново. Автори на музиката са Прея и Денис Попстоев.

“Влязохме в студиото без конкретна задача, искахме просто да се забавляваме с Денис и мисля, че слушателите ще усетят това естествено и непринудено звучене, както в музиката, така и в текста на песента. В следващите месеци ще има интересни нови проекти, които се надявам да бъдат изненадващи за меломаните и същевременно да резонират с тях. Предстоят и интересни колаборации, много се вълнувам и нямам търпение да споделя с публиката това, което готвим в студиото.”

Видеото към "Всеки ден" е събрало моменти от деветте години на връзката им — от ежедневни трепети, през сладко-смешни моменти и танци, чак до сватбения ден. Зад монтажа на аудиовизуалната любовна история стои режисьорът Виктория Караколева от Mooncut Film Studio, която с много усет и внимание е събрала на едно място смях, танци и онези непринудени моменти, които всъщност казват повече от всякакви думи.

“И двамата вложихме сърце и душа в подготовката на сватбения ни ден и се получи точно така, както го очаквахме. Беше супер приятно и красиво събитие, което за нас двамата премина като миг, може би защото се подготвяхме и вълнувахме много месеци подред за този специален момент.”

Прея ни напомня, че любовта не е само бляскави и големи жестове, а онези малки моменти, които те карат да се усмихваш всеки ден. И макар песента да е много лична, тя е представена с лекота и закачливост, които ще накарат слушателите да припознаят себе си в нея и да се наслаждават на личните си щастливи моменти.

Прочетете още