„Стартер“ - Сутрешен блок с Богдана и Симеон

Ако искате сутринта ви да започне бавно, скучно и без никакво настроение...за вас е СТАРТЕР – сутрешното шоу на БГ Радио! :)
Истината е, че Симо и Богдана много бързо ще ви убедят, че е прекрасно да стартирате деня динамично, позитивно и забавно!

За целта предлагат:

Топ 5 - нещата от живота подредени от едно до пет. Всяка сутрин в 7:15!  Можете да разберете кои са петте неща, които да направите, ако Ханибал Лектър се влюби във вас ... например. Или кои са петте причини да не искаш да ходиш на обяд с колегите...пет причини да не искаш да бъдеш известен. И още.

За една филия време – дете обяснява една дума. Ще спечелите награда, ако по обяснението му откриете думата! Всяка сутрин в 7,35.

5 въпроса – най-популярните хора в страта всеки ден са на гости, за да отговорят на пет въпроса, които нямат нищо общо с тяхната работа. Можете да разберете каво мисли Васил Найденов за нередовните пътници в градския транспорт, какво е според Теди Москов най-голямото постижение на германците... или би звучала дуетна песен между Бритни Спиърс и Милко Калайджиев... например. Или 5 въпроса нямащи нищо общо с работата на популярни гости. Всяка сутрин в 8,10.

Минидебат – ще заемете позицията на Симо или тази на Богдана в един уникален спор защитаващ мъжката и женската гледни точки. За и против двойката да се завива с общото одеало, пилешка или свинска пържола, френска или немска кола, за и против мъжът да присъства на раждането ... например. Всяка сутрин в 8,35.

Това е само част от случващото се всяка сутрин. Останалото, което не казваме пазим като изненада.