COVID 19

Във връзка с извънредната ситуация и препоръките на Министерство на здравеопазването за спиране разпространението на COVID-19, ограничаваме достъпа на външни лица до нашия офис. Получаването на спечелените от игри награди ще се извършва с куриер до отпадане на наложените мерки.
Най-добрият начин да защитите вас и вашето семейство от COVID-19 е да сте спокойни и да спазвате наложените мерки.

Ипократис Пападимитракос

Всичко, което трябва да знаем за здравословното хранене и тайните на това как да останем в топ форма разкрива диетологът Ипократис Пападитракос всеки ден малко преди обед в рубриката "Приказки за храненето"

Ипократис Пападимитракос е пресечната точка между храненето, психологията и отслабването. Има бакалавърска степен по кинезитерапия, магистърска по психология и 12 години опит като диетолог. Провел е над 8000 индивидуални консултации и броят им продължава да расте. Защитава докторат и специализира в областта на психосоматичните заболявания.

Подходът му и методът на работа са отражение на неговото образование и лична философия. Той вярва, че всеки може да постигне и да задържи желаните килограми, като открие своето „нормално хранене“.

Той е първият диетолог в България, който заговори за „нормално хранене“ – храненето, което не ни създава проблеми. А ако искате Ипократис да подготви хранителен режим специално за вас, намерете подробности на www.topforma.bg