Богдана Трифонова

Ако питате Симо, аз съм родена, когато по улиците е имало само файтони... или още по-отдавна. Истината е някъде през ноември 1971-ва, в София. :)
Преди да стигна до мястото, на което останах най-дълго, минах през: НАТФИЗ „Кр. Сарафов” – където завърших актьорско майсторство за куклен театър, след това смених няколко телевизии и...ненадейно попаднах в радио. В БГ Радио!

В БГ РАДИО съм от самото му ефирно начало - 2001-ва година. Беше вълнуващо и романтично! За първи път разбрах какво е това радио. Разбрах колко е голяма силата му и какъв опасен чар има! И останах! Намерих себе си на това мястото!

Със Симо започнахме година по-късно сутрешното шоу Стартер, което се превърна в моето ежедневно ефирно приключение.

Иначе себе си мога да определя с това, което обичам и това, което не обичам.

Обичам си децата. Обичам си семейството, приятелите, спокойствието, пътуването. Обичам хубавото кино. Обичам да гледам анимационните филми на Дисни и Пиксар. Обичам следобедния сън...с книжка преди него. Обичам да споделям, всичко което ми харесва. Като цяло обичам да обичам.

Не обичам шум, мръсни улици и грозни сгради. Не обичам некомпетентни хора, заели мястото на компетентни. Не обичам бездействието. Не обичам тирамису. Не обичам да пътувам сама. Не обичам да не обичам.