Започни деня със Стартер и NESCAFÉ чаша с уважение!

Започни деня си с любимата си българска музика по БГ Радио, заредена с доброто настроение от Стартер със Симеон и Богдана  и  любимата чаша кафе  NESCAFÉ®! Наслади се на богатия и наситен вкус на  NESCAFÉ® Classic - 100% кафе направено от внимателно подбрани и експертно изпечени кафе зърна. Освен страхотния аромат и вкус във всяка чаша кафе NESCAFÉ® ще усетиш отговорното отношение и уважение към природата от всяко кафе зрънце до твоята чаша с кафе!

Участвай всеки ден в играта на Стартер и NESCAFÉ® до 20 април и може да спечелиш кутия от 250 гр NESCAFÉ®  и специална керамична чаша с лимитиран дизайн NESCAFÉ® Cup of respect, символ на специалната програма на марката за устойчиво развитие в кафе производството.

Всяка глътка NESCAFÉ® е създадена с много уважение към труда на тези, които го отглеждат и към природата. Вече повече от 10 години NESCAFÉ® прилага множество практики, чиято цел е подобряване на живота и обогатяване на уменията на кафе фермерите, както и намаляването на негативното влияние върху околната среда по време на доставките, производството и опаковането на NESCAFÉ®. Така, когато в ръцете си държиш чаша с кафе NESCAFÉ®, всъщност ти държиш чаша пълна с Уважение.   

Научи повече за усилията на NESCAFÉ®, регистрирай се, за да участваш в играта и отговори на въпроса за деня. Всеки ден един от всички, отговорили правилно печели 250 гр NESCAFÉ® Classic и керамична чаша NESCAFÉ® Cup of respect.

За да отговориш правилно, научи всичко необходимо от тук!

Ето и печелившите:
4 април - Антоанета Тодорова
5 април - Дора Неделчева
6 април - Антония Боянова
7 април - Атанас Стоянов
8 април - Диян Димов 
11 април - Павел Павлов
12 април - Елена Толева 
13 април - Йоана Найденова 
14 април - Маргарита Бонева 
15 април - Стелиян Иванов 
18 април - Бонка Янкова 
19 април - Мартин Николов 
20 април - Диана Славова 
21 април - Елена Георгиева