Започнете деня си с енергия и вдъхновение с овесена закуска Vitalis от Dr. Oetker!

Знаем, че стартирате деня си с настроението от любимата българска музика и усмивките на Симеон и Богдана от Стартер по БГ Радио. Но също така знаем, че сутрините винаги са под пара с вечното надбягване с времето, а автоматизираните действия и подготовката за деня доста често изключват закуската. Едва когато намалите напрежението, осъзнавате, че сте гладни. Ето защо Стартер ви кани да се включите в игра с награди от Vitalis, които ще ви дадат допълнителен тонус за деня:  Vitalis -  порция пълноценна и засищаща овесена закуска. Само изсипвате в купичката, добавяте гореща вода, разбърквате,  изчаквате няколко минути и сте заредени за деня.

Всеки делничен ден Стартер и Vitalis ви дават възможност да спечелите различни вкусове овесени закуски Vitalis! Включете се в играта от 22 януари до 2 февруари във фейсбук страницата на Стартер, като отговорите на дневния въпрос. Печелившите теглим на произволен принцип сред всички дали верен отговор, а имената им обявяваме в коментар под дневните постове.

Живейте с вкус! Дайте динамично начало на деня с овесена закуска Vitalis с любим вкус! Опитайте тази лесна за приготвяне порция овесена закуска и изберете любимото сред нейните разнообразните вкусове - с плодове или шоколад, малини, ябълки и канела, ягоди, с чия и магнезий. Започвайки деня си с топла купичка с вкусна овесена закуска, ще направите деня по-усмихнат, а магнезият ще подпомогне намаляването на чувството на отпадналост и умора.

Всеки ден един от вас ще спечели: по 5 броя от различните вкусове овесени закуски Vitalis

При Овесена закуска Vitalis няма нищо относително. Една опаковка съдържа точно определени съставки, които гарантират всеки път един и същ резултат. Приготвя се по определен начин, с точното количество вода, за определено време – 3 до 5 минути – няма нищо относително.  Овесените закуски Vitalis всичко е точно!

Ето печелившите:
22.01 - Михаела Тодорова 
23.01 - Силвия Георгиева
24.01 - Юриета Иванова
25.01 - Стиляна Желева
26.01 - Галина Георгиева
29.01 - Борислав Терзиев
30.01 - Росица Панайотова
31.01 - Янко Димов
01.02 - Райна Пеева
02.02 - Жасмина Димитрова