COVID 19

Във връзка с извънредната ситуация и препоръките на Министерство на здравеопазването за спиране разпространението на COVID-19, ограничаваме достъпа на външни лица до нашия офис. Получаването на спечелените от игри награди ще се извършва с куриер до отпадане на наложените мерки.
Най-добрият начин да защитите вас и вашето семейство от COVID-19 е да сте спокойни и да спазвате наложените мерки.

Включи се в класацията ТОП 300 Любими песни за любими хора

БГ Радио дава възможност на слушателите да съставят класацията ТОП 300 Любими песни за любими хора! Включете се в гласуването, като предложите по едно заглавие на любима българска песен, която най-много обичате и ви кара да се усмихнете. Разкажете ни какво прави избраната от вас песен толкова специална и любима. Нека заедно съставим първата класация за любими български песни, с която да посрещнем Коледните празници на 24, 25 и 26 декември в ефира на БГ Радио! 

Споделете своите истории свързани с любими за вас хора и моменти на сайта на БГ Радио до 20 декември. Най-интересните музикални спомени ще споделяме с вас в ефира на БГ Радио. Класацията ТОП 300 Любими песни за любими хора ще има повторение от 12:00 часа на 31 декември, с която ще посрещнем Нова година!

Гласувайте! Вие подреждате първата ТОП 300 Любими песни за любими хора!

Играта не е активна!