COVID 19

Във връзка с извънредната ситуация и препоръките на Министерство на здравеопазването за спиране разпространението на COVID-19, ограничаваме достъпа на външни лица до нашия офис. Получаването на спечелените от игри награди ще се извършва с куриер до отпадане на наложените мерки.
Най-добрият начин да защитите вас и вашето семейство от COVID-19 е да сте спокойни и да спазвате наложените мерки.

Включи се в играта на Body Aesthetics и спечели пакет козметични процедури!

От 20 януари до 24 януари Body Aesthetics и Стартер ти дават възможност да спечелиш пакет козметични процедури! Включи се в играта като отговориш правилно на дневния въпрос в официалната фейсбук страница на Стартер.

Всеки ден един от вас може да спечели: (жена) - една процедура лазерна епилация на интим и мишници, (мъж) - една процедура лазерна епилация на врат, шия и мишници.

Лазерен център Body Aesthetics предлага трайни и ефективни решения за онези упорити несъвършенства във външния вид, които отнемат най-много време - обезкосмяване, грижа за кожата на лицето, оформяне на тялото. 

Лазерната епилация е съвсем различна услуга от това, което познавате – Body Aesthetics работи с най-мощния и най-бърз медицински александритен лазер в целия свят - GentleLase Pro. Това е единственият лазер, който доказано премахва не само тъмните, но и светлите и тънки косми. Само с 6 процедури унищожаваме 89% от нежеланото окосмяване за около 15 години.

Преди всички процедура за лице или тяло Body Aesthetics препоръчва консултации. Те са безплатни, не се обвързват с покупка и се извършват от медицински лица.

Ето и спечелилите:
20.01 - Росица Пеева
21.01 - Мирослав Илиев 
22.01 - Виктория Наумова
23.01 - Петко Михайлов
24.01 - Мария Колева