Включи се в играта на БГ Радио и спечели смартфон Nokia 4.2

Мечтаете ли си да имате смартфон, който не остарява, а напротив – става все по-добър с времето? Звучи невероятно, но със смартфоните Nokia сега това е въможно.

ИСКАТЕ ЛИ СМАРТФОН, КОЙТО ДА СТАВА ВСЕ ПО-ДОБЪР С ВРЕМЕТО?

В днешно време всички ние имаме смартфон, смартфони...

Които обаче почти винаги започват да остаряват веднага, щом ги включим за пръв път и не се подобряват с времето…

А напротив! Стават все по-бавни, с недостатъчно дълъг живот, скъпоструващи ни и без обхват.

Можем ли да си представим , че има телефони които обратно на очакванията стават все по-добри от момента, в който сме ги придобили?

БГ Радио ви дава възможност да спечелите по едно зарядно за кола всеки делник, а един от вас ще спечели голямата награда - смартфон Nokia 4.2! Отговорете правилно на дневните въпроси във фейсбук страницата на БГ Радио в периода на играта 10 юни – 21 юни. Всяка вечер в Любими песни за любими хора ще изтеглим името на един от вас, който ще спечели зарядно за кола, а на 21 юни (петък) ще изтеглим името на късметлията, който печели смартфон Nokia 4.2! Победителите ще бъдат обявени във фейсбук страницата на БГ Радио и в ефир.

Със смартфоните Nokia избирате технология, която се развива и надгражда във времето. Всеки смартфон Nokia  получава 2 години обновяване на операционната система, което гарантира на потребителя достъп до най-новите софтуерни функции и на практика означава, че с времето телефонът ще се подобрява. Ние сме единственият производител на пазара, гарантиращ актуализации на операционната система за две години от датата на производство на модела за всички наши устройства, без значение от ценовия сегмент.

Малко модели са с последната версия на Android

От 2017, само 21.5% от Android устройствата работят под Android 8 Oreo, която се счита за втората най-използвана версия. В момента, по-малко от 0.1% от Android устройствата работят с Android 9 Pie.

Потребителите се сблъскват с много проблеми при Android телефоните с течение на времето, тъй като не са в състояние да получат ъпдейти на операционната система. А това води до липса на достатъчно място за съхранение, драстично по-малък живот на батерията и ниска производителност. В крайна сметка хората подменят телефоните си по-често, отколкото искат.

А при 2,71 млрд. души по света, които притежават смартфон, има смисъл да се създават устройства, които „живеят” по-дълго, намалявайки технологичните отпадъци, но все пак предоставящи на хората възможност да се наслаждават на най-новите и най-добрите софтуерни функции.

Помните ли Nokia  5 и Nokia  6, които пуснахме с Android 7 Nougat през 2017 г.? Тези устройства в момента вече работят с Android 9 Pie! За сравнение -  много други телефони от същия бюджетен ценови сегмент, чието производство стартира през същата година, не получиха актуализация към по-нова версия на Android и са вече морално остарели.

Най-новите ни модели

Nokia 4.2 е проектиран с последните иновации в света на смартфоните на наистина достъпна цена. Дизайн от класа, изваяно стъкло и дисплей със селфи камера, която е вградена в екрана с ноч , това са само част от впечатляващите акценти. Това далеч не е всичко. Смартфонът предлага и вградена двойна камера, биометрично отключване с лицево разпознаване и най-новото поколение чипсет Qualcomm® Snapdragon ™, всичките захранвани от последния Android ™ 9 Pie. 

Nokia 3.2 е на още по-достъпна цена и впечатлява с 6.26” HD+ дисплей със съотношение 19:9, мощна 4000mAh батерия и Qualcomm® Snapdragon™ 429 процесор, проектиран да работи с по-малко консумация на енергия. По-плавни игри, гледане на видео за по-дълго време, с 50% по-бърза визуализация на графиката и 25% икономия на енергия.

От Финландия с любов

Нашата история започва във Финландия, където телефоните Nokia се проектират със стил и издръжливост, които устояват на изпитанията на времето – също както и нашата версия на Android.

Няма ненужни неща. Няма допълнително инсталирани приложения. Само чисто изживяване, което винаги е сигурно и се подобрява с времето – и това важи за всеки смартфон Nokia, който предлагаме. Защото вярваме, че и смартфоните, също както и живота, трябва да стават все по-добри...

За повече игри и награди посетете фейсбук страницата на NOKIA.