COVID 19

Във връзка с извънредната ситуация и препоръките на Министерство на здравеопазването за спиране разпространението на COVID-19, ограничаваме достъпа на външни лица до нашия офис. Получаването на спечелените от игри награди ще се извършва с куриер до отпадане на наложените мерки.
Най-добрият начин да защитите вас и вашето семейство от COVID-19 е да сте спокойни и да спазвате наложените мерки.

Спечели ваучер за 150 лв от Answear.bg и Стартер!

От 17 октомври до 24 октомври Answear и Стартер ти дават възможност да спечелиш ваучер за пазаруване в новия онлайн магазин Answer.bg на стойност 150 лв.! Включи се в играта като отговориш правилно на дневния въпрос в официалната фейсбук страница на Стартер.

Answer.bg е мултибранд онлайн магазин, който оперира на 7 пазара в Централна и Източна Европа. Магазинът предлага дамски, мъжки и детски дрехи от водещи марки: Miss Sixty, Patrizia Pepe, Mango, Vans, Karl Lagerfeld, Vagabond, Puma, Guess, Tommy, Pinko и много други. Собствената марка Answear се ражда през 2014 г. и предлага най-актуалните тенденции за всеки сезон.

Онлайн платформата Answear притежава изключителна програма за лоялност, която позволява на потребителите да запазят 10% от всяка поръчка във виртуалния си профил, обръщайки я в левовата им равностойност в удобвн за тях момент, за да пазаруват с намаление най-новите колекции от сайта. Намалението може да стигне до 50%.!

Answear стъпва в България през декември 2018 година и се налага все повече като предпочитано място за онлайн пазаруване. 

Всеки ден един слушател отговорил правилно на зададения въпрос, на случаен принцип ще печели ваучери на обща стойност 150 лева. За да е акивен ваучерът (персонален код за намаление, който се поставя в полето под кошницата с избрани продукти на сайта answear.bg) потребителят се задължава да направи минимална транзакция,  като тя може да бъде 1 лев, но е важно да има такава, т.е. кодът за намаление няма да бъде активен за поръчка под 151 лева.

Ето ги имената на спечелилите до момента: Екатерина Мирчева, Галина Божкова, Надежда Михайлова, Димитрина Иванова, Виктор Димитров и Станислава Стойкова.

Официални правила