Спечели страхотни награди със Стартер от “Грил майстор” на Lidl

Лятото тече с пълна сила, а в Стартер освен любими хитове, Богдана и Симеон са ти приготвили страхотни изненади заедно с Lidl. Допълни топлите летни вечери с приятели около огъня с неустоимия вкус на “Грил майстор” от Lidl и се превърни в господаря на купона у дома.

Включи се в играта ни от 27 юни до 1 юли и си спечели страхотни грил аксесоари, с които кухнята ти ще се превърне в професионална грил зона, а самият ти ще се отличиш като най-вещия грил разбирач. Нашите специални въпроси, свързани с тънкостите на всичко приготвено на грил, ще те отличат и ще ти дадат възможност да допълниш колекцията у дома с майсторски грил награди: електрически грил-барбекю CECOTEC Cheese&Grill 6000, комплект ножове на стойка с дъска за рязане Soest от CS Solingen, щипки за скара LotusGrill и престилки SLUNEČNÁ® на тъмно дънков плат и еко кожа. Всеки дал правилен отговор на дневните въпроси участва за наградите, а в петък обявяваме всички печеливши! 

В Lidl можеш да откриеш всичко за своето невероятно лято. “Грил майстор” предлага разнообразие от месни продукти, които ще задоволят всеки вкус. Грил асортиментът на веригата включва общо 30 продукта с доказано качество, маркирани със специален знак от международния институт SGS.

А за да допълниш вкуса на любимите си грил специалитети, можеш да избираш от над 20 вида бира от собствените марки на веригата Perlenbacher, Deep и Steam Brew, Argus и Camaro.

Никоя трапеза не е пълна и без негово величество десерта. От Lidl са помислили и за това, защото със 70-те вида сладоледени изкушения от собствените марки Gelateli и Ballino, ще опитваш нов вкус във всеки летен ден.