Спечели страхотни награди със Стартер и Bcard - българския бранд платежни карти!

Вие носите българското в себе си и то може да ви донесе страхотни награди от Стартер и Bcard, защото от 28 септември до 2 октомври  и от 19 октомври до 23 октомври можете да се включите в играта на Bcard във фейсбук страницата на СТАРТЕР!

Участвайте в дневното предизвикателство като отговорите правилно на въпроса за деня и имате шанс да спечелите една от нашите  страхотни награди! Всеки ден ще раздаваме 1 раница, 1 чадър и 1 термос – идеалните аксесоари за вашия пикник и разходка навън. А двама късметлии ще се сдобият с ваучер за неповторимо изживяване в България, всеки на стойност 120 лв.  Научете повече за Bcard и се включете в играта!

Кампанията „Носи българското в себе си! Плащай с Bcard и се наслади на родното“ се организира от Националната картова и платежна схема и има за цел да стимулира използването на българския бранд карти Bcard

В кампанията имат право да участват всички притежатели на кредитни, дебитни, персонални или фирмени карти Bcard, като всеки картодържател, който заплати с карта Bcard на ПОС терминално устройство в търговски обект или интернет сайт в периода от 1 септември до 31 декември 2020 г., автоматично се включва в томбола за 416 атрактивни награди. 

Ако все още не притежавате българската платежна карта Bcard, може да я заявите при една от организациите-издатели на картата. Повече за предимствата на самата карта ще научите на www.bcard.bg.

Спечели с Bcard докато слушаш Стартер по БГ Радио. 

Официални правила