Спечели страхотни летни награди със Стартер от Lidl

Какво му трябва на едно страхотно лято? Освен свежите хитове на Богдана и Симеон, утоли жаждата с 25 вида собствени марки бира и се заслади с един от 70-те вида сладоледи в Lidl.

С лятната ни игра продължаваме да тестваме летните ти познания. Тази седмица ще проверим, колко добре познаваш историята на бирата и сладоледа. Правилен отговор на някой от нашите въпроси, ще ти донесе един от 10 надуваеми шезлонга за лято изпълнено с морско настроение или специална хладилна чанта с тонколонки и охладителна формичка (фламинго), за да си слушаш още повече музикални летни хитове с компанията на пикник или на плажа.

 

Lidl е мястото, на което да се заредиш с лятно настроение благодарение на огромното разнообразие от 70 вида сладолед за всеки вкус, всяко настроение и всяко небце. С бирените предложения, пък ще се впуснете в класическа немска авантюра, с която ще преоткриете удоволствието от кехлибарената течност. Всичко това те очаква на едно място, заедно с апетитни грил приложения в твоя най-удобен Lidl.

Ето и печелившите:
Петрана Георгиева- хладилна чанта с тонколонки и охладителна формичка 
Веселина Пенева- надуваем шезлонг
Ния Иванова- надуваем шезлонг
Боян Стоянов- надуваем шезлонг
Петя Катилова- надуваем шезлонг
Виктория Владимирова- надуваем шезлонг
Зорница Андонова- надуваем шезлонг
Елена Димитрова- надуваем шезлонг
Теодора Стоева- надуваем шезлонг
Полина Иванова- надуваем шезлонг
Цветанка Проданова- надуваем шезлон