COVID 19

Във връзка с извънредната ситуация и препоръките на Министерство на здравеопазването за спиране разпространението на COVID-19, ограничаваме достъпа на външни лица до нашия офис. Получаването на спечелените от игри награди ще се извършва с куриер до отпадане на наложените мерки.
Най-добрият начин да защитите вас и вашето семейство от COVID-19 е да сте спокойни и да спазвате наложените мерки.

Спечели специален комплект с тениска, плоча с автограф и двоен диск на Лили Иванова!

Новата игра на БГ Радио ти дава уникалната възможност да спечелиш един от 6-те комплекта включващи: тениска, плоча с автограф и двоен диск на Лили Иванова. Играта се провежда във фейсбук страница на БГ Радио и в Instagram

Във Facebook участниците могат да се включат като под поста на играта трябва да напишат коментар, отговарящ на въпроса: На кои дати ще се състоят концертите на Лили Иванова в НДК този декември? Трима от всички участници ще бъдат избрани с томбола във вторник (03.12) около 16:00 часа, а имената на спечелилите ще бъдат обявени в ефир и във Facebook.

Instagram играта ще се проведе по същото време, където отново трима от всички участници ще могат да спечелят специален компект награди. Въпросът, на който трябва да се даде отговор е: Колко на брой ще бъдат концертите на Лили Иванова в НДК този декември? Трима от всички участници ще бъдат избрани с томбола във вторник (03.12) около 16:00 часа, а имената на спечелилите ще бъдат обявени в Instagram.