Спечели покана за Годишните Музикални Награди на БГ Радио в Пловдив!

БГ Радио ви дава единствен шанс да се сдобиете с двойна покана за церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2019Всички билети са разпродадени!

Следете внимателно официалната фейсбук страница на БГ РАДИО, където ще може да се включите в играта, където трима от вас ще спечелят двойни покани за най-вълнуващото и очаквано музикално събитие в България! Гласувайте на www.bgradio.bg до понеделник и споделете във фейсбук, че сте гласували, като тагнете в статуса си @BGRadioOfficial с текст "Аз гласувах за Годишните Музикални награди на БГ Радио!" Победителите ще обявим в Любими песни за любими хора в понеделник, 20-ти май!

Ето и повече информация за Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2019:

На 22 май в зала Колодрум в град Пловдив ще се проведе церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио. Поли Генова и Рафи ще бъдат водещи на церемонията в Пловдив! Освен дългоочакваните девет имена на победителите, публиката ще разбере и кои са последните неочаквани колаборации на българската музикална сцена. Участие в церемонията в зала Колодрум в Пловдив ще вземат 4Magic, Братя Аргирови, Графа, DARA, Jeremy?, Кирил Маричков, Криско, Любо Киров, Мария Илиева, Миро, Михаела Маринова, Михаела Филева, NDOE, Pavell & Venci Venc', Поли Генова, Рафи, РУШИ, СкандаУ, TITA и още много любими бг звезди.

Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019 се реализират с подкрепата на VIVACOM, Дженерали Застраховане АД и Nescafѐ Dolce Gusto.