Спечели покана в сектор "БГ Фен Зона" за Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023 в Пловдив!

БГ Радио ви дава единствен шанс да се сдобиете с двойна покана за церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023!

Тази година, за първи път ще бъде връчена и още една специална награда на Лили Иванова, която ще бъде разкрита във вечерта на церемонията. 10 години след предишното си появяване, Лили Иванова отново ще бъде част от церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио. Тя е подготвила специално изпълнение за почитателите на БГ Радио и българската музика.

Традиционно БГ Радио представя най-новите песни в българския ефир, а на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио зрителите ще видят за първи път на живо бъдещите хитове за 2023г.! Сред изпълнителите, които ще направят своите премиери тази година са Графа, Михаела Филева, Миро, Мария Илиева, Любо Киров, DARA, Дара Екимова, Тино, Молец, Братя Аргирови, Тони Димитрова, Михаела Маринова и Papi Hans.

Следете внимателно официалната фейсбук страница на БГ РАДИО, където ще може да се включите в играта, където трима от вас ще спечелят двойни покани за най-вълнуващото и очаквано музикално събитие в България! 

В Инстаграм профила на БГ Радио ще може също да играете, там двама късметлии ще спечелят, които тагнат приятел, с когото искат да отидат на церемонията.

Тази година сцената ще се превърне в невероятно 360° изживяване и ще създаде незабравими моменти за зрителите в зала Колодрум, Пловдив като предостави видимост от всяко място спрямо ценовия избор на билет.
Децата до 5 години влизат безплатно, но само с родител и без право на седящо място.
Внимание, в сектор "БГ Фен Зона" се допускат само лица над 12 години.
Декларация за придружител от ТУК.

Билети за церемонията може да намерите в мрежата на kupibileti.bg

За трета поредна година над церемонията ще работи и международен екип, оглавен от Марвин Дайтман – творческият двигател, който стои зад някои от най- пищните и зрелищни церемонии на песенния конкурс Евровия през последните години.

Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023 са част от Културния календар на Община Пловдив и се реализират с подкрепата на Община Пловдив , Национален фонд „Култура“, Vivacom, Easy Credit, Nescafe Dolce Gusto и Аптеки 36,6. Медийни партньори са NOVA и радио и телевизия CITY.