Спечели луксозен термостатен смесител за вана от Grohe

БГ Радио и Grohe те канят да се включиш в игра, част от кампанията GROHE Goes Green, която има за цел да подобри състоянието на българските гори.

Отговори на дневния въпрос на Grohe във фейсбук страницата на БГ Радио, а в края на седмицата един от всички участници, дали верен отговор, ще спечели голямата седмична награда - луксозен термостатен смесител за вана!  Благодарение на технологията заложена в термостатния смесител GROHE, разходите за вода и енергия при взимането на душ ще бъдат намалени, едновременно опазвайки околната среда и ценните й ресурси.

GROHE България обича горите и вярва, че заедно трябва да се грижим за тях. Новата зелена кампания GROHE Goes Green има за цел да намали негативните ефекти от обезлесяването в България,като за всеки закупен термостат или душ система с термостат ще бъдат засадени по 10 дръвчета в различни райони на страната.

В основата на кампанията заложихме на термостатните смесители, тъй като позволяват предварително да бъде зададена предпочитана от вас температура на водата, като по този начин осигуряват желаната температура и я поддържат постоянна през цялото време на къпане.

Сега може да станете причината за засаждането на 10 дръвчета в застрашен от обезлесяване район в България, докато се наслаждавате на комфорт у дома! Със закупуването на термостатен смесител или душ система с термостат GROHE до края на октомври 2021 г., вие се включвате в кампанията GROHE Goes Green, която има за цел да подобри състоянието на българските гори.

Горите подобряват качеството на околната среда, като намаляват шума, спират силните ветрове и поглъщат праха и газовете. Те имат решаващо влияние върху водния режим на реките и езерата, предпазват почвата от ерозия и регулират температурата.

Една от основните ценности на марката GROHE е устойчивото развитие. Този път GROHE България реши да обърне внимание и на горите, защото се стремим да насочим вниманието към нещата, които заедно можем да променим.