Спечели страхотни награди от KRINA и се наслади на ориз Баланс - любим на всяко семейство

От 22 май до 2 юни KRINA и БГ Радио ви дават възможност да спечелите всеки делничен ден страхотни награди: карти с рецепти от Крина и шеф Силвена Роу, заедно с ефектна дървена стойка за удобно използване по време на готвене и по една голяма награда седмично - балансирано трио продукти Крина + чашата на супер мама. Регистрирайте се и отговорете правилно на дневния въпрос, а всеки ден теглим името на един от вас дал правилен отговор на въпроса.

Понеделник е ден за промени и ето защо БГ Радио и Ипократис всеки понеделник са със слушателите, за да могат те да започнат промяната, която да ги приближи до мечтаната форма и здравословен начин на живот. В рубриката „От понеделник с Ипократис“ на 22 и 29 май Ипо ще разказва за здравословните ползи от оризовите храни.

Възможно ли е да намерим баланс между пълнозърнестите храни и традиционните ястия?

Възможно е – това е ориз Баланс.

Ориз Баланс е частично пълнозърнест, запазва голяма част от полезните фибри, витамини от групата В, витамини А и Е, и ненаситени мастни киселини, намиращи се в околоплодната обвивка и зародиша, а същевременно е вкусен като белия ориз. С него може да приготвите традиционните български рецепти и да постигнете хармония на семейната трапеза. Децата ще се нахранят с апетит, а ястието ще бъде пълноценно и полезно. А ще има и бонус за мама: ориз Баланс се сварява за 18-20 минути - почти толкова бързо, колкото белия ориз и става мек, пухкав и вкусен.

Крина ще ви поведе умело към дебрите на кулинарното изкуство, за да вкусите насладата от добрата храна, да усетите най-тънките ѝ аромати и да я споделите с любимите си хора. Рецептите са създадени или одобрени от майстори на кулинарното изкуство, а вкусът с Крина е винаги перфектен.

Вижте какво приготви кулинарният гуру шеф Силвена Роу с ориз Баланс:

Ето печелившите:
22.05 - Красимира Атанасова
23.05 - Мария Иванова
24.05 - Атанас Кафалиев
25.05 - Татяна Караджова
26.05 - Вяра Катранджиева
Голяма награда: Кристина Стоева
29.05 - Цветанка Йорданова
30.05 - Николай Казепов
31.05 - Иван Танчев
01.06 - Дафинка Тотевска
02.06 - Илияна Симеонова
Голяма награда: Ралица Коцева