Спечели Google Home Hub от Vitosha Gas и Стартер

От 15 до 19 юни можете да се включите в играта на Vitosha Gas във фейсбук страницата на СТАРТЕР! Отговорете правилно на дневния въпрос, защото в края на седмицата някой печели страхотна награда - Google Home Hub

Google Home Hub е смарт тонколона, която освен музика предлага и гласово управление чрез Google асистент. Високоговорителят се свързва със смартфона ви чрез Bluetooth и приложението Google Home, налично в App Store и Google Play. Тонколоната притежава LCD екран, който показва важна информация за потребителя, като календар и напомняния за деня, идеи за рецепти или новини. Google Home Hub позволява напълно безплатно да слушате и гледате музика, да задавате въпроси за интересни факти и да получвате отговори, като например да питате каква е температурата навън или да разберете кога ще вали. А ако разполагате с други умни устройства като Смарт лампи или смарт термостат за управление на отопление можете да управлявате с гласови команди всеки елемент от вашия дом с Google Home. 

Витоша Газ е лидер в газификацията и реален помощник в бързото и ефективно решаване на отоплението за вашия дом. Основната им дейност е изграждането на газови и отоплителни инсталации за бита, но също така изграждат и климатични системи за бизнес сгради. За последните 2 години са помогнали над 1500 домакинства да почувстват уюта от използването на природен газ за отопление и са спомогнали, чрез дейността си, в сериозно намаляване на вредните емисии в София. Типично за Витоша Газ е, че ползват най-съвременните уреди и техники за изграждане, което е философия на тяхната работа. Това в никакъв случай не означава скъпо, защото използвайки природен газ с тенденцията на непрекъснато намаляване на цената му и високата ефективност на инсталациите, в сравнение с който и да е друг тип гориво, всеки бързо възвръща инвестицията, която е направил. А по-добро от отопление на газ няма.