Спечели ексклузивна покана за музикалното събитие на годината – концерта на Лили Иванова

БГ Радио ви дава уникален шанс да спечелите покана за двама за концерта на годинатаконцерта на Лили Иванова на 4 декември в Зала Арена Армеец. Единствено по БГ Радио може да спечелите това незабравимо преживяване – да сте част от публиката на Лили Иванова в най-голямата концертна зала в България.

За да участвате, е нужно да се регистрирате и да напишете в колко часа е прозвучала песен на Лили Иванова по БГ Радио в периода от 17 ноември в 7:00 ч. до 30 ноевмри в 18:30. Всеки делничен ден на произволен принцип с томбола теглим име на участник с коректен отговор и го обявяваме  в 18:30 по БГ Радио, както и тук, в сайта на БГ Радио.

С концерта си в „Арена Армеец“ на 4 декември Лили Иванова слага грандиозен финал на националното си турне, което започна в родния и град Кубрат на 14 април. Точно 10 години след първия концерт на Лили Иванова в залата, тя се завръща отново в нея. Именно Лили Иванова бе и първия български изпълнител със самостоятелен концерт в „АРЕНА АРМЕЕЦ“ - през 2012 г.

На сцената в концертното турне ще бъдат музикантите от LI ORCHESTRA – Ангел Дюлгеров – китари и цигулка, Огнян Енев – пиано, Орлин Цветанов – цигулка, Иван Йорданов – Чери – китари, Христо Михалков - бас китара, Росен Ватев – ударни и перкусии и LaTiDa – беквокали.

БГ Радио е медиен партньор на турнето на Лили Иванова и е единствената медия, на която тя даде възможност да предложи на слушателите си уникалния шанс да спечели незабравимото преживяване на 4-ти декември.

Ето и печелившите до момента:
17.11 - Наталия Костадинова 
18.11 - Николина Донева 
21.11 - Елена Генова
22.11 - Стилияна Иванова 
23.11 - Милена Панчева 
24.11 - Даниел Младенов

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК!