Само на 29 и 30 ноември - спечелете билет и пъзел от ексклузивната колекция с лика на Лили Иванова!

Над 20 000 регистрации за участие в играта! Благодарим на всички участвали и честито на печелившите! Пожелаваме на Лили Иванова много успех на концерта в Арена Армеец, на който ще отидат хиляди нейни почитатели!

След като концерта на годинатаконцерта на Лили Иванова на 4 декември в Зала Арена Армеец бе разпродаден, само на 29-ти и 30-ти ноември БГ Радио дава шанс на слушателите си не само да спечелят билет за двама за събитието, но в тези два дни, незабавно след представянето им на пазара, печелившият в уникалната ни игра получава  и един от пъзелите от лимитираната колекция с лика на Лили Иванова!

Единствено БГ Радио ви дава тази невероятна награда -  шанс да сте част от публиката на Лили Иванова в най-голямата концертна зала в България плюс пъзел от лимитираната колекция пъзели от 1000 части.

За да участвате, е нужно да се регистрирате и да напишете в колко часа е прозвучала песен на Лили Иванова по БГ Радио в периода от 17 ноември в 7:00 ч. до 30 ноември в 18:30 ч. Всеки делничен ден на произволен принцип с томбола теглим име на участник с коректен отговор и го обявяваме в 18:30 по БГ Радио, както и тук, в сайта на БГ Радио.

Днес (29.11) и утре (30.11) късметлиите спечелили покана за двама ще получат и пъзел с лика на Лили Иванова!

Портрети на Лили Иванова от художниците Васил Горанов (2015 и 2021) и Дончо Дончев (2020) излизат в лимитирана колекция от три пъзела с 1000 части. Произведени са от испанската марка Educa, съобщават от екипа на най-голямото име в българската поп музика. 

"За първи път в България се създава такава колекция, посветена на личност от музиката и културата. Чрез внимателно подбрани картини, част от личната колекция на Лили Иванова, искаме да Ви потопим в нейния свят на емоции, музика и любов! Създавайки този продукт, всички ние изпитахме огромно вълнение, сега го предаваме и на Вас", коментират от MBG Toys.

За първи път колекцията ще бъде предлагана на концерта на Лили Иванова, на 4 декември в зала "Арена София".

С концерта си в „Арена Армеец“ на 4 декември Лили Иванова слага грандиозен финал на националното си турне, което започна в родния и град Кубрат на 14 април. Точно 10 години след първия концерт на Лили Иванова в залата, тя се завръща отново в нея. Именно Лили Иванова бе и първия български изпълнител със самостоятелен концерт в „АРЕНА АРМЕЕЦ“ - през 2012 г.

На сцената в концертното турне ще бъдат музикантите от LI ORCHESTRA – Ангел Дюлгеров – китари и цигулка, Огнян Енев – пиано, Орлин Цветанов – цигулка, Иван Йорданов – Чери – китари, Христо Михалков - бас китара, Росен Ватев – ударни и перкусии и LaTiDa – беквокали.

БГ Радио е медиен партньор на турнето на Лили Иванова и е единствената медия, на която тя даде възможност да предложи на слушателите си уникалния шанс да спечели незабравимото преживяване на 4-ти декември.

Ето и печелившите:
17.11 - Наталия Костадинова 
18.11 - Николина Донева 
21.11 - Елена Генова
22.11 - Стилияна Иванова 
23.11 - Милена Панчева 
24.11 - Даниел Младенов
25.11 - Анна Савова 
28.11 - Радостина Цветкова 
29.11 - Нина Велинова
30.11 - Асен Жейнов