COVID 19

Във връзка с извънредната ситуация и препоръките на Министерство на здравеопазването за спиране разпространението на COVID-19, ограничаваме достъпа на външни лица до нашия офис. Получаването на спечелените от игри награди ще се извършва с куриер до отпадане на наложените мерки.
Най-добрият начин да защитите вас и вашето семейство от COVID-19 е да сте спокойни и да спазвате наложените мерки.

Спечели 2 сърца Линдор за Свети Валентин!

Св. Валентин е важен за много двойки, ден, в който искат да направят нещо специално за партньора си, за да му покажат любовта си.

LINDOR цени всеки момент на истинска наслада, който може да бъде споделен с любим човек и очаква вашите истории – романтични, забавни, затрогващи или комични, за най-запомнящия се Св. Валентин. Всеки ден в периода 10-14 февруари LINDOR и БГ Радио ще подаряват 2 сърца Lindor на един от вас.

Оставете коментар под поста на Facebook страницата на БГ Радио с вашата история за незабравим Св. Валентин и участвате всеки ден в томбола за 2 сърца Lindor на един от вас в периода 10-14 февруари.

Ако все още нямате идея как да прекарате тази година Деня на влюбените и да създадете вашия незабравим момент с любимия човек, използвайте специалното приложение “Lindor is love, love is Lindor” за вдъхновение.