Спечели абонамент за Storytel от БГ Радио!

Много често слушаме, но в действителност не чуваме! “Отвори уши”, ни призовават Storytel - отвори уши за хубавите истории, за необятните светове, в които може да те отведе една книга, за добрите съвети и различните гледни точки…

Включете се в играта на Storytel и БГ Радио всеки делничен ден от 23 ноември до 4 декември и влезте в света на добрите истории! Чуйте откъса от аудиокнига, която ще ви пуснем и отговорете на въпроса. Играта се провежда изцяло във фейсбук страницата на БГ Радио, където ще бъдат обявявани печелившите всеки ден! 10 късметлии ще си спечелят 1-месечен абонамент за Storytel.

Слушането на книги е нещо ново за българина и той подхожда към това (както към повечето нови и непознати неща) с резерви. Със сигурност, слушането не е за всеки, но повечето фенове на аудиокниги споделят, че да слушаш книга е въпрос на тренинг и навик - в началото се разсейваш и понякога губиш нишката, но с времето свикваш да следиш историята, независимо какво правиш докато слушаш (разхождаш се, чистиш къщата, шофираш или просто лежиш в леглото) и така даже се тренираш да бъдеш по-добър слушател в ежедневието.

Storytel разполага с оригинално съдържание - аудиосериали, в които действието се развива в отделни епизоди. Най-слушаният аудиосериал на български е "До Дъно", прочетен от Калин Врачански, а най-новият ни сериал - “Неботъргач”, написан от Георги Томов и прочетен от Мариан Маринов силно се доближава до реални лижа и събития, макар и писан преди години. ”Вирус” пък, е шведски сериал, който невероятно много напомня за пандемията в момента.