Направи лятото специално със сладоледи Milka & Praktiker

С новите оферти на седмицата в Praktiker откриваме сезона на лежерните слънчеви бани в градината или пък на терасата. За да не ти липсва нищо, най-вече гъста сянка през жарките летни дни, подбрахме специални предложения за теб. Виж ги онлайн или ела в най-близкия ни магазин.

Това лято си пожелаваме повече топли дни в компанията на сладоледи Milka. Опитай неустоимата комбинация от сладолед с вкус на чийзкейк и ягодово сорбе, лешников и шоколадов сладолед или млечен шоколад с мляко от Алпите.

БГ Радио и сладоледи Milka ти дават възможност да спечелиш страхотни награди! Отговори на седмичния въпрос на Milka и всякa седмица може да спечелиш надуваем фотьойл!

И, за да увеличиш шанса си да спечелиш още награди и да изживееш още по-вълнуващо лято, може да се включиш и в играта на сладоледи Милка и Praktiker! Ела в Практикер до 27 юли, купи 2 броя сладолед Milka клечка, вземи скреч карта от касата в Практикер и играй за страхотни подаръци:

Независимо дали за моментите на семейно събиране всяка вечер или за прятните моменти споделени с приятелите ви - уловете пълния дух на сладоледа Milka, направен с фин вкус на  Milka шоколад. Защото нежността идва от вътре.

Ето печелившите:
Ваня Илчева
Йоана Жечева 
Милена Мичева
Димитър Митев
Мая Томова