Една година "Второто кафе"!

Една година за най-новото предаване в ефира „Второто кафе“ с Цвети мина така неусетно както отлитат минутите, в които се наслаждаваме на любимия кафе специалитет. И ето така, на 9 май „Второто кафе“ с Цвети празнува своя първи рожден ден и, освен усмивки и позитивно настроение, ще раздава награди! 

Нека всички отбележим празника на "Второто кафе", като се включим в акцията "Масово пиене на второ кафе" във фейсбук страницата на „Второто кафе“ с Цвети. Там всеки ден можете да споделите като снимка или видео къде и как пиете следобедно кафе с Цвети и "Второто кафе" по БГ Радио!  

На 10-ти май на случаен принцип ще изтеглим името на един от вас, който ще спечели кафе и кафе специалитети за една година, както и най-висок клас кафемашина от нашите партньори NESCAFÉ® Dolce Gusto®.  Честито на Гергана Консулова!

Наградата включва 50 кутии капсули с кафе и кафе специалитети, с които цяла година  ще създавате кафе шедьоври у дома, а с автоматичната кафемашина GENIO S TOUCH само с няколко докосвания можете да се насладите на съвършена чаша кафе!  С нея с лекота можете да изберете степен на температура, дължина на напитката, а в допълнение има и функция espresso boost – екстракция, чрез която се подсилва интензитета на кафето, и разбира се – сензорен дисплей.

Официални правила