Избери своето следващо лятно приключение с Nuii и БГ Радио!

Сладолед NUII e предназначен за авантюристите от града, за които пътуването носи страхотното усещане да се докоснеш до непознатото!

Всеки делничен ден до 8 юли БГ Радио и сладолед NUII ти дават възможност да избереш вълнуващи летни емоции с мечтано приключение - морско, планинско или екстремно! Всичко, което трябва да направиш, е просто да се регистрираш и да избереш какво искаш да бъде новото ти лятно приключение! Наградите, които ще раздаваме в края на всяка седмица са: разходка с яхта за двама в Несебър, рафтинг по река Струма и полет с парапланер.

Сладолед NUII е ново лятно приключение, което може да изживяваш всеки ден! Неговите вълнуващите нови вкусове ще ти подарят изненадващи усещания, защото той олицетворява:

  • Автентичен вкус
  • Народи от различни места и култури
  • Околната среда с нейното богатство
  • Натуралността на флората и фауната на нашата Земя

Всяка екзотична съставка в сладолед NUII e със сертифициран произход и  e съчетана с възхитителния вкус на сладоледа. Сладолед NUII e най-добрият сладолед защото е съчетание от плътен вкус, многопластов като структура и провокира твоя интерес още с името на всеки отделен вкус. Той e перфектната комбинация от познатото и изненадващото, за да ти донесе върховна наслада и незабравимо усещане. Историите, които сладолед NUII разказва са уникални и изненадващи, защото са вдъхновени от всички аспекти на вкуса, който за нас е водещ.

Нека лятото е пълно с нови и вълнуващи емоции и вкусове със сладолед NUII и БГ Радио!

Ето ги и печелившите до момента:
Силвия Николова избра морско приключение и спечели разходка с яхта за двама в Несебър
Деница Стоянова избра планинско приключение и спечели рафтинг по река Струма
Евгени Ганчев избра екстремно приключение и спечели полет с парапланер