Играй и ...

Учебната година вече стартира, което даде начало и на подготовката за национално външно оценяване на всички седмокласници. Важен изпит, резултатите от който са първата крачка към бъдещето и към ранното професионално ориентиране на нашите деца. За отличен старт на седмокласниците - Стартер и издателство Клет България са приготвили страхотна изненада.

Включете се в играта от 17 до 21 октомври и може да спечелите безплатен абонамент за онлайн курс М@турата по БЕЛ  за 7. клас на издателство Клет България. За успешната подготовка на вашите деца ще се погрижат опитни ментори. Обучението е с фокус към практическите тренировки за изпита, както и към писмената част - създаването на преразказ. Абонаментът включва и множество дигитални ресурси, които правят усвояването на учебния материал по-лесно и интересно, а записите от всички срещи дават възможност за наваксване на пропуснати часове. Курсът включва и два пробни изпита по модела на МОН, които дават ясна представа на учениците къде са пропуските им и върху какво да наблегнат.

Играта ще се проведе във фейсбук страницата на Стартер, като всички правилно отговорили участват в томболата за страхотната награда! Очакваме Ви!