Ако имаш 100 причини да кажеш "Обичам те", Мария Илиева ще ти помогне!

Ако се готвите да направите най-важното предложение в живота ви или искате да изненадате и зарадвате любим човек по наистина незабравим начин, може да го направите от сцената заедно със самата Мария Илиева

БГ Радио и Мария Илиева ви дават възможност да спечелите безценно изживяване - една специална покана за концерт от турнето на Мария Илиева във вашия град и уникален шанс да направите мил жест към вашата половинка - като предложение на брак, например! Мария Илиева ще бъде щастлива да стане част от този специлен момент и ще ви съдейства по най-незабравимия, красив и емоционален начин.

Регистрирайте се на сайта, разкажете ни каква изненада искате да направите, за кого и разкажете накратко за вашата история. За всеки град от турнето на Мария Илиева ще бъде изтеглен по един късметлия, с когото екипът на Мария Илиева ще се свърже, за да се организира изненадата.

Включете се до 5 юли за първата вълна от играта, в която ще изтеглим по един късметлия за концертите на 21 юни в Стара Загора24 юни във Варна и 6 юли в Пловдив. Важно - не очаквайте да научите името на победителите преди да отмине концертът в съответния град, за да запазим изненадата в тайна!

Втората вълна на играта ще се проведе от 19 август до 11 септември и ще зарадва почитателите на Мария Илиева на 27 август в Русе и на 12 септември в Плевен.

Заедно с Мария Илиева на лятното турне „100 причини” ще видим и Георги Янев - китара, Мартин Ташев - тромпет и вокали, Васил Вутев - барабани, Емилио Мархолев - бас, Александър Васев - пиано, Владислав Мичев - тромбон, трио Тринити - беквокали.

Мария Илиева ни дава „100 причини” да се насладим на музиката ѝ това лято. Билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim.