Вече е ясно кой спечели голямата награда на Mastercard!

Оригиналната мелодия на звуковото лого на Mastercard, създадена от китариста на Linkin Park Майк Шинода. Звуковото лого бе представено на наградите Grammy през 2019 от Camila Cabello, а тази година събираме най-големите имена на българската сцена, за да представим как звучи тя в различни музикални стилове: поп-рок от Владимир Ампов - Графа, класическа и джаз интерпретация направи Мария Каракушева, традиционното балканско звучене, съчетано с електроника беше представено дуетът, превърнал се в явление не само у нас - Иван Шопов и Теодосий Спасов, а DJ Marten Roberto и инструменталистът Божидар Василев – Trombobby направиха фънк версията. 

Графа събра най-много слушателски гласове за неговата интерпретация на звуковото лого на Mastercard!

Щастливецът, който го е подкрепил и печели безценната награда от кампанията „Brit Awards 2020 с БГ Радио и музикалния подпис на Mastercard“ е Симеон Раданчев от Пловдив.

Наградата включва: два двупосочни самолетни билета, два билета за The Brit Awards 2020, два билета за After party и нощувка в хотел.

Можем да чуем музикалния подпис в десетки интерпретации от цял свят, а у нас над българската версия работиха някои от най-добрите ни музиканти. Ето как звучат всички български интерпретации на звуковото лого на Mastercard:

 

Гласът, звукът е новото „най-голямо нещо“. Звукът дава сила от ново измерение за разпознаваемостта на Mastercard, като марка и е основен компонент, с който хората ще асоциират компанията днес и занапред. Защото музиката е най-универсалният език!