Слушай със сърцето си, гласувай и спечели безценно изживяване на The Brit Awards в Лондон!

БГ Радио и Mastercard те канят да чуеш 6 от най-големите български музиканти и техните интерпретации на звуковото лого на Mastercard. Оригиналната мелодия, създадена от китариста на Linkin Park Майк Шинода. Звуковото лого бе представено на наградите Grammy през 2019 от Camila Cabello, а тази година събираме най-големите имена на българската сцена, за да представим как звучи тя в различни музикални стилове: поп-рок от Владимир Ампов - Графа, класическа и джаз интерпретация направи Мария Каракушева, традиционното балканско звучене, съчетано с електроника беше представено дуетът, превърнал се в явление не само у нас - Иван Шопов и Теодосий Спасов, а DJ Marten Roberto и инструменталистът Божидар Василев – Trombobby направиха фънк версията. Всички тези интерпретации показват разнообразието на българската музикална сцена и изобилието от таланти. Всяка от тях звучи на високо световно ниво и притежава характерна безценна нотка.

Кажи ни коя интерпретация грабва сърцето ти, като гласуваш за нея до 30 януари, а това може да те отведе на едно от най-големите музикални събития в света! Един от гласувалите ще отиде на The BRIT Аwards 2020 на Лондон Арена 02 през февруари 2020 г. Артисът, който събере най-много гласове, също ще спечели това преживяване!

1. Влади Ампов - Графа - чуй цялата мелодия - ТУК!

2. Мария Каракушева - чуй цялата мелодия - ТУК!

3. Мартен Роберто и Божидар Василев – Trombobby - чуй цялата мелодия - ТУК!

4. Иван Шопов и Теодосий Спасов - чуй цялата мелодия - ТУК!

Мелодията поставя основата на звуковата система в компанията и ще й предостави възможности за развитие в нови аспекти –  от музикални партитури, звукови лога и тонове на звънене, до възпроизвеждане на музика и звуков сигнал при направена покупка.

Гласът, звукът е новото „най-голямо нещо“. Звукът дава сила от ново измерение за разпознаваемостта на Mastercard, като марка и е основен компонент, с който хората ще асоциират компанията днес и занапред. Защото музиката е най-универсалният език!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК!