Живот в розово и други малки пожари - в новия проект на Рут Колева

Живот в розово и други малки пожари - в новия проект на Рут Колева
20 Ноември 2020

Рут Колева избухва с поредния си музикален пожар, запален 3 месецa след успеха на On My Way и дошъл 5 месеца след фурора на Candy Coated
All The Guys й осигурява ексклузивитет в MTV- USA, като песента е обявена в месечния прес релийз на канала, още преди официалното й представяне. 

Макар песента да е много лична и интимна, Рут казва: „All The Guys не е музикален спомен за „всички онези момчета“. Написана е за нещата от живот, които другите хора не виждат. “През  годините съм била обект на публично обсъждане, звезда в жълтата преса и главен герой в клюкарски истории, които са много далеч от мен- и като човек, и като артист.  All The Guys е за онази истина, която трябва да оцелее, след предразсъдъците и наложените табута“.

Рут споделя, че пише песента, заедно със своя близък приятел от Лос Анжелис- Тиен Нгуен, по време на негово гостуване в България. Музиката и текстът се раждат след разговор за съдбата, за ценностната система в обществото, за фалшивите правила и стигмите, които явно изграждат публичния облик на човека и артиста.  Продуцент отново е Kan Wakan - Георги Линев.

All The Guys наскоро се изпълни за първи път в легендарното заведението на бащата на Lady Gaga “Joanne Trattoria”. Отскоро Рут Колева е специалния артист, поканен лично от Джо Джерманотта за регулярни концерти в ресторанта на звездното семейство в Ню Йорк. Срещата между тях се случва, след като Джерманнотта попада в интернет на концерта на Рут със Софийската филхармония. Пише й, впечатлен от начина по който преживява музиката и скоро след това българката става част от неговата специална програма, заедно с номинирания за Грами басист Петър Славов и китариста Марсио Филомена.

Фотограф: Михаил Новаков

Прочетете още