Юлиан Вергов – водещият на Годишните Музикални Награди 2023

Юлиан Вергов – водещият на Годишните Музикални Награди 2023
15 Май 2023

БГ Радио с гордост ви съобщава, че известният български актьор Юлиан Вергов ще бъде домакин на Годишните музикални награди на БГ Радио 2023!

Новината, че актьорът ще се присъедини към Годишните музикални награди на БГ Радио 2023 за втора поредна година обявиха днес в сутрешния блок Стартер водещите Симеон, Богдана и самият Юлиан Вергов. След като отговори на традиционните 5 въпроса, актьорът сподели в ефир емоцията, която му носят Годишните музикални награди на БГ Радио 2023, „Щастието е мигове, моменти в живота, които както се казва изчезват за секунди и ето такива моменти се чувствам щастлив, защото аз наистина съм голям почитател, не казвам фен, голям почитател на БГ Радио и когато имам възможността да съм водещ на наградите, ме прави истински щастлив, колкото за кратко и мимолетно да е то.“

Тазгодишната церемония на награждаването обещава да бъде незабравимо музикално преживяване, като ще включва изпълнения на най-големите звезди на българската музикална сцена. Юлиан Вергов, който е известен със своята харизма, чувство за хумор и страст към българската музиката, безспорно ще добави още по-голямо измерение на едно от най-очакваните музикални събития в България.

Тази година сцената ще се превърне в невероятно 360° изживяване и ще създаде незабравими моменти за зрителите в зала Колодрум, Пловдив като предостави видимост от всяко място спрямо ценовия избор на билет.  За сторежа на сцената в Пловдив пристигнаха 6 ТИР-а техника, като самата тя е с дължина над 40 метра. Изпълненията ще звучат с кръгово озвучаване в цялата зала, а видимостта ще е осигурена от повече от 200 кв.м видеостени.

Децата до 5 години влизат безплатно, но само с родител и без право на седящо място.

Внимание, в сектор "БГ Фен Зона" се допускат само лица над 12 години.
Декларация за придружител от ТУК

На сцената на Годишните музикални награди на БГ Радио 2023 ще бъде връчена специална награда на голямата Лили Иванова. Специални изпълнения за церемонията ще представят Любо Киров, Миро, Мария Илиева, Графа и Мистерията на българските гласове, Михаела Маринова, Братя Аргирови и Тони Димитрова, Михаела Филева, Молец, Papi Hans, Дара Екимова и Тино.

Традиционната награда БГ Вдъхновение на името на Ана Мария Тонкова, която е символ за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика е и единствената награда и се присъжда от eкипа на БГ Радио, ще бъде връчена на поета и автор на текстове Александър Петров.

Церемонията по връчване на Годишни Музикални Награди 2023 на БГ Радио ще се състои на 27 май, 20:00 ч. в зала Колодрум, Пловдив и ще бъде излъчена на 28 май от 22:00 ч. по NOVA. Билети може да намерите в мрежата на kupibileti.bg

Слушателите могат да дадат гласа си за своя фаворит във всяка категория на www.bgradio.bg. Победителите ще бъдат избрани изцяло и единствено от слушателите на БГ Радио. Подкрепете своите фаворити и гласувайте за Годишните Музикални Награди на БГ Радио!

Повече подробности за Годишните Музикални Награди 2023 слушайте БГ Радио на ефирните честоти за цялата страна или чрез мобилното приложение radioplay. Следете и официалния сайт –  www.bgradio.bg, както и официалните профили на медията във Facebook и Instagram.  

За трета поредна година над церемонията ще работи и международен екип, оглавен от Марвин Дайтман – творческият двигател, който стои зад някои от най- пищните и зрелищни церемонии на песенния конкурс Евровия през последните години.

Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023 са част от Културния календар на Община Пловдив и се реализират с подкрепата на Община Пловдив , Национален фонд „Култура“, Vivacom, Easy Credit, Nescafe Dolce Gusto и Аптеки 36,6. Медийни партньори са NOVA и радио и телевизия CITY.

Прочетете още