Втори нов сингъл и концерт на Белослава в началото на есента

Втори нов сингъл и концерт на Белослава в началото на есента
16 Септември 2024

След края на лятното турне, Белослава представя нов сингъл и видеоклип на песента „I will be there for you“

„Песента е за пътя на душата и обичта към нас самите. Крачейки смело по пътя на годините, научих, че обичта и отношението към собствената ми душа са силата и двигателя, които ме карат да не спирам да живея истински. „I will be there for you“ е песен за съзерцанието, за това нейната премиера е изключително специална и сам щастлива да я подаря на моята изключителна публика!“ споделя Белослава.

Текстът на песента е на Белослава, а музиката и аранжимента са на Антони Рикев. „I will be there for you“ е налична във всички музикални платформи. Видеото към песента е заснето е на кино лента в карусерията на един пикап, обикалящ далечен и ветровит остров в Гърция. Режисьори и оператори са Борис Калайджиев, Николай Найденов и Рашко Раков.

На 6-ти октомври в столичен клуб е премиерата на поредица от есенно-зимни концерти. Белослава в компанията на Живко Петров, Димитър Семов, Димитър Карамфилов и Mr. Moon ще сбъднат мечти, разказвайки истории чрез красиви мелодии, брилянтни аранжименти и специална мултимедия.

В деня на концерта всички меломани ще могат ексклузивно да закупят албума „Слушай Ме“, преиздаден преди броени месеци на грамофонна плоча.

Прочетете още