Вирджиния Рекърдс стартира лансирането на DARA във Великобритания

Вирджиния Рекърдс стартира лансирането на DARA във Великобритания
15 Януари 2021

Вирджиния Рекърдс сключи сделка с една от най-успешните британски агенции за развитие на артисти и стартира лансирането на DARA във Великобритания! Междувременно излиза испанска версия на “Mamacita”.

DARA е един от малкото български артисти с огромен потенциал за международна кариера. Необикновената варненка има всички нужни съставки за успех навън – страхотен тембър, запомняща се визия, уникално поведение на сцена и пред камера, дисциплина, амбиция, силен репертоар и добър екип зад гърба си. Преди няколко дни част от този екип стана и една от най-успешните британски агенции за популяризиране и менажиране на артисти. 

В центъра на иновативната маркетингова стратегия ще застане испанска версия на песента на DARA - “MAMACITA”, чиято премиера е на 15 януари, както и съвсем нов международен проект на певицата, който ще се появи в края на месеца. DARA представи български вариант на “MAMACITA” навръх 22-рия си рожден ден като подарък за феновете. По двете версии на парчето работи с музикалния продуцент и неин близък приятел – Константин Бешков – Kay Be, а по видеото - с режисьора Димитрис Георгиев и оператора Росен Савков.

Прочетете още