Venci Venc’ стартира самостоятелна кариера с „Давам“

Venci Venc’ стартира самостоятелна кариера с „Давам“
1 Декември 2023

Венци е на българската музикална сцена вече над 10 години като част от супер успешното хип-хоп дуо Pavell & Venci Venc’. Екстравагантната му персона, запомнящите се рими и таланта му за сцената помагат на дуета, от който е част, да изгради огромна и вярна публика, която ги следва години наред, а Setaabrat се превръща в парола за влизане в техния свят.

Преди няколко месеца, след цяло десетилетие заедно, Павката и Венц решават да разделят артистичните си изяви. Сега Венци стартира самостоятелната си кариера с проект озаглавен „Давам“, който излиза и с емоционално видео. Песента Венци пише заедно с Теодор Димитров, аранжиментът е на Ана Пешева, а във финалните щрихи на продукцията се включва и музикалният продуцент Васил Иванов (Dexter). Видеоклипът е заснет в театър “Сълза и смях“, като по създаването му работят Кристиян Русев и Кирил Кирилов.

„Животът на артиста не е винаги бляскав, споделен и интересен. Често сме неразбрани и много раними. В такъв период от живота ми се роди „Давам“. Такава е и символиката на видеото.“, споделя той.

Прочетете още