Васил Петров със серия от концерти

Васил Петров със серия от концерти
4 Август 2022

Кадифения глас на България, Васил Петров тръгва отново на симфонично турне с осем концерта. Започва на 9 август от Свети Влас на сцената на Амфитеатър Арена от 21:00ч. Следващите дати са 10 август на открита сцена в Парка на с. Марян, Община Елена по покана на читалище Наука-1900. На 15 август е в Кърджали в двора на Регионалния исторически музей, 16 август в Казанлък в Алиолувата къща, 17 август в Пазарджик на сцената на драматичен театър „К. Величков“, в София е на 11 Септември на сцената на Парк-театър „Борисова градина“, на 16 Септември е в Благоевград в зала „Яворов и на 17 септември в Разлог.

Заедно с Врачанска филхармония и диригент Христо Павлов, Васил Петров представя негови интерпретации на световни хитове от различни жанрове – от рок, през поп, джаз и боса нова стандарти до филмови теми и класика. Тази година той отново поднася изненади в програмата „Симфоничен начин“, като добавя няколко нови заглавия, като „I was made for Loving you”  на групата Кис, която самия Петров аранжира за симфоничен оркестър. В програмата ще изпълни и едни от най-любовните песни от последните 100 години част от новия му албум “LOVE SONGS Vol.1”.

Билети от мрежата на Eventim и от касите на залите. Медийни партньори на турнето SymphoNY way на Васил Петров са Радио 1 и БГ Радио.

Прочетете още