Турнето на Intelligent Music Project продължава със специалното участие на Йордан Караджов

Турнето на Intelligent Music Project продължава със специалното участие на Йордан Караджов
15 Септември 2020

Легендата на българския рок Йордан Караджов (Сигнал) ще бъде поредната изненада в състава на супергрупата Intelligent Music Project. Той ще участва като специален гост на предстоящите концерти на групата в София на 18 септември и Бургас на 19 септември – Летен театър, съобщи създателят, продуцентът и автор на музиката и текстовете на Intelligent Music Project д-р Милен Врабевски.

На сцената в двата града Йордан Караджов и едни от най-добрите музиканти в България ще изпълнят на живо своята съвместна песен „Приказка“, чиято първоначална версия се нарича „Fairytale” и е част от първия албум на д-р Врабевски The Power Of Mind (2012), където основен вокалист е John Lawton.

Освен емоционалното изпълнение на Йордан Караджов, присъстващите на концертите в София и Бургас ще чуят и голяма част от песните от последните два албума на Intelligent Music Project (Sorcery Inside и Life Motion). Те ще бъдат изпълнени от звездата на Rainbow Ronnie Romero, както и Боби Косатката, Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

Прочетете още