TIDAL набира все повече фенове и в България

TIDAL набира все повече фенове и в България
2 Декември 2019

Глобалната музикална и развлекателна стрийминг платформа TIDAL вече набира все повече фенове и в България. Тя е достъпна у нас самостоятелно и в партньорство с VIVACOM. Потребителите на планове Smart L/L+/XL/XL+/U и i-Traffic XL+/XXL+ имат възможността да слушат безплатно 60 милиона песни с високо качество, без реклами, както и да се насладят на ексклузивно съдържание като концерти на живо, моменти зад кулисите и албуми, които липсват в други музикални апликации. До края на годината потреблението на TIDAL не черпи от включените мегабайти в мобилния план на потребителите.

Музикалната платформа, създадена директно от артисти по целия свят като Jay-Z, Beyoncé, Rihanna, Calvin Harris и други свързва феновете и изпълнители чрез уникални преживявания като лайв концерти в “TIDAL X”, нови известни изпълнители в TIDAL Rising и специално създадени от световноизвестни музикални звезди плейлисти. TIDAL разполага и с богат каталог от песни и албуми от водещи български изпълнители. Плейлистите, подбрани от експертни редакторски екипи, позволяват на потребителите да откриват нова музика и да се радват на своите по-стари любими песни само чрез едно докосване на бутон.

Наред с тях в платформата има над 20 тематични плейлисти, създадени от VIVACOM за музикални фенове с най-разнообразни интереси. Те включват селекция от свежи български хитове, през микс от народни песни до детски приказки. В духа на предстоящите празници телекомът подбра и най-добрите песни за създаване на коледно настроение. За феновете на класическите празнични песни като All I want for Christmas на Марая Кери и It’s beginning to look a lot like Christmas на Майкъл Бубле е плейлистата „В капана на Коледа“.

Почитателите на джаз и соул музиката ще се зарадват на специалния подбор от празнични песни, но изпълнени в любимия им стил, събрани в „Тихо се сипе коледен джаз“. А за най-малките членове на семейството, които обичайно са и най-развълнувани от празничните дни, е плейлистата „Песни от Снежко“. Тя е чудесен музикален фон за украсяване на коледната елха, приготвяне на домашни сладки или други традиционни фамилни занимания в почивните дни.

Прочетете още