TEDxVitosha 2020 е на път. Готови ли сте за „най-високото“ събитие на годината?

TEDxVitosha 2020 е на път. Готови ли сте за „най-високото“ събитие на годината?
15 Януари 2020

Денят е 25 януари, а мястото е сърцето на София – театър “Азарян”. Там ще се случи цялата магия. Със старта на китайската нова година, TEDxVitosha скачa високо в олимпийската 2020 година и обещава да отговори на множество „високи“ питания: как изглежда светът от високо, от много високо; как високите технологии участват в ежедневието, какво значи да си поставиш високи цели и да ги постигнеш. Трябва ли да говорим на висок глас, за да ни чуят и какво означава високата ни свързаност в световната мрежа? А високото разнообразие – на хора, религии, пол, сексуална ориентация и мнения? Колко високо трябва да застанем, за да ни видят?

Най-вълнуващото целодневно събитие обещава да ангажира всички сетива с вдъхновяващи лекции, поднесени на български и на английски език, от изключителни лектори от България и света, впечатляващи демонстрации и изпълнения на живо, вкусни паузи и най-важното - нови запознанства с хора от същата „кръвна група“. Това е събитие при което вдъхновение дебне отвсякъде и точно в това се крие магията на TEDxVitosha – пленява безапелационно и дава онзи заряд, който прави животът цветен.

Атанас Скатов, който наистина знае какво  да си на високо, Кирил Петков, чийто пробиотик завладя целия свят, Мастър И от манастира Шаолин, с неговата мъдрост и менторство за постигане на баланс в напрегнатото ни ежедневие и Миролюба Бенатова, която може да скача от високо – вече 2 години самостоятелно с парашут, са само част от лекторите, които обещават да завладеят сцената и сърцата на всички присъстващи.

Няма по-въздействащо събитие. Няма и по-емоционален ден. Не случайно го наричат „СПА за мозъка“. Четирите сесии от деня ще приключат с музикално after party, със специалното участие на Мери Бойс Бенд, които точно тогава отбелязват 25 години сценично присъствие!

Прочетете още