Теди Кацарова отпразнува с вълнуващ концерт своите 30 години на сцена

Теди Кацарова отпразнува с вълнуващ концерт своите 30 години на сцена
18 Май 2023

Теди Кацарова отпразнува с брилянтен и вълнуващ концерт своите 30 години на сцена. Тази вечер, Военният клуб в столицата едва успя да побере всички приятели и фенове на певицата. Заобиколена от едни от най-добрите музиканти на България, Теди представи част от най-новата си продукция, както и хитовете си от 1999-та година насам. Залата пя заедно с нея емблематичния рефрен – „Имам ли теб – аз имам крила, ти си моя вселена и моя мечта“… от песента й „Само аз и ти“.

Теди Кацарова грееше, облечена в дизайнерски тоалети, изработени специално за нея и демонстрира изключително добра физическа форма, както заяви: „дело на неуморните тренировки с фитнес инструктора й“.

Естествено, любимият й Ян се появи на сцената с роза в ръка, като си поиска и целувка от певицата.

Голяма изненада бяха и дуетите със Сантра, Йоана Драгнева, както и с Дичо. Черешката на тортата беше София Госпъл хор, които буквално взривиха залата с появата си по време на изключително емоционалния дует между майка и дъщеря Кацарови! Силвия блестеше в прекрасен бял тоалет, щастлива и горда от успехите на Теди. Техният дует с чисто нова песен на английски изправи на крака всички в залата. Концертът под надслов „Любов в тъмнина“ събра много известни личности, дошли да уважат Теди. Георги Милков, Жоро Любенов, Антон Хекимян, писателката Людмила Филипова, спортната звезда Йорданка Благоева,  делегации от Китайско и Чешко посолство, както и много представители на медиите. Водещ на събитието беше Наско от БГ Радио, който обяви как кариерата му на телевизионен водещ е стартирала преди 10 години, благодарение на Теди и нейната покана към него. Един от многото емоционални моменти за Теди беше и подарък статуетка на ангел, изработена от талантливия скулптор Ангел Каравланов.

Няколко биса огласиха Военния клуб и безкрайно много цветя! От сцената Теди Кацарова заяви, че е безмерно щастлива и развълнувана да има толкова много приятели, които са били с нея в добри и трудни моменти.

Прочетете още