Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени с нов албум - !Удивителни Въпросителни?

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени с нов албум - !Удивителни Въпросителни?
14 Май 2024

!Удивителни Въпросителни? се нарича новият албум на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, който излиза на 20 май 2024 на физически носител и във всички дигитални платформи. Заглавието е провокирано от жанровото и тематично разнообразие на единадестте песни в албума, чиито текстове са под формата на въпроси към света, към себе си или към любимия човек и чиято музика изобилства от настроения и емоции. Групата е запазила характерния за нея стил с китарен саунд и позитивизъм, съчетан с филофски дълбочини в лириката и дори го обогатява, правейки крачка напред в звуковия дизайн, дело на Димитър Ганчев и в работата по аранжиментите, дело на Стунджи Янкулов, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Веселин Веселинов-Еко.

Пилотният сингъл "Заедно сами" вече се завъртя успешно в радиоефира, а в края на май ще излезе и видеото на песента "Въпроси". Следва станалата вече популярна от концертните изпълнения на бандата "Оцет ли пи, лимон ли яде", а след нея в готовност за сингли са "Хартиени лодки" и "Черно-бяло Черно море".

Автор на музиката и поезията на единадесетте песни в !УДИВИТЕЛНИ ВЪПРОСИТЕЛНИ? е Стефан Вълдобрев. Промоцията на албума ще бъде отбелязана с концерт в София Лайв клуб на 19 май от 20.00ч., а в края на юни започва лятното турне на Обичайните заподозрени, което ще мине през осем града в България и е с медийното партньорство на БГ Радио. Билети за промоцията на новия албум може да намерите в мрежата на Eventim.

Прочетете още