COVID 19

Във връзка с извънредната ситуация и препоръките на Министерство на здравеопазването за спиране разпространението на COVID-19, ограничаваме достъпа на външни лица до нашия офис. Получаването на спечелените от игри награди ще се извършва с куриер до отпадане на наложените мерки.
Най-добрият начин да защитите вас и вашето семейство от COVID-19 е да сте спокойни и да спазвате наложените мерки.

Рут с премиера на новата си песен по БГ Радио

Рут с премиера на новата си песен по БГ Радио
26 Март 2020

Рут е в ефира на БГ Радио с най-новата си песен, която носи името Want you (so bad). Музиката и текста са на Рут, а аранжиментът е на Микеле Манзо.

Говорим на различни езици, вечно се разминаваме в бурята от динамика, докато чакаме времето да излекува раните ни. В тези времена, които ни карат да преосмислим мирогледа и важните неща. Тази песен се случи като една прекрасна случайност или знак от съдбата, който да ми напомни, че музика в крайна сметка е това, което води живота ми напред. Моя най-добър учител и съветник. Направихме я заедно с Микеле Манзо, който живее в един от най-засегнатите от Covid -19 региони на Италия. От разстояние и въпреки трудностите, ние създадохме късче красота, което да ни отдели от тежестта на промените. Надявам се с тази нежна и емоционална песен да стоплим сърцата на хората и да вдъхнем любов и надежда. Бъдете здрави и се обичайте!“ – споделя Рут.

 

Прочетете още