Рестарт на концертния сезон в Joy Station с Миро и Васил Найденов

Рестарт на концертния сезон в Joy Station с 
 Миро и Васил Найденов
27 Април 2021

Ексклузивна за София промоция на Миро и най-дълго очакваният концерт на Васил Найденов са сред акцентите в пролетния календар на Joy Station. Столичният клуб рестартира програмата си с поредица от ексклузивни премиери в областта на стендъп комеди шоутата и музиката през май и юни.

Впечатлен от техническите параметри на сцената, създадена да задоволи претенциите на всяка глобална звезда, Миро избра Joy Station за представянето на новия си албум „Мироглед“. Участието му на 15 май е логично продължение на напълно разпродадения гиг в Античния театър през септември 2020-та. На 29 май своя урок по вокално майсторство в Студентски град ще изнесе големият Васил Найденов. В продължение на два часа златните му хитове ще ни пренесат в едно по-добро духовно измерение. Събитието бе отлагано 4 пъти заради пандемичните мерки, които наложиха системно затваряне на нощните клубове в кратък интервал от време, и е почти разпродадено – ограничен брой билети за него във ВИП (60 лв) и Стандарт (45 лв) категории.

В унисон с противоепидемичените мерки клуб Joy Station работи на 50% от капацитета си, което позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.

Прочетете още