Ралица Бежан празнува рожден ден и 25 години на сцена с концерт

Ралица Бежан празнува рожден ден и 25 години на сцена с концерт
28 Март 2023

На 10 април, понеделник, в столичен клуб актрисата и певица Ралица Ковачева-Бежан ще отпразнува цели две събития - 25 години на сцена и рождения си ден! Много приятели и колеги ще отбележат събитието заедно с нея на сцената, с много музика и настроение, а кулминацията на вечерта ще бъде представянето на видеото към „Ето ме” - заглавната песен от едноименния, дебютен албум на Ралица Бежан. Артистичният, музикален, авторски албум “Ето ме” стана факт през ноември миналата година, а песните в него са сред номинираните в няколко различни категории на тазгодишните награди на БГ Радио.

На 10 април ще има и много изненади, а за добрата атмосфера на всички в клуба ще се погрижат страхотните музиканти, с които Ралица Бежан работи от години и вече логично се наричат “Bejan and the boys”. А те са: Калин Жечев – пиано, беквокали, Димитър Сираков – бас китира, контрабас, Стоил Иванов-Стю – ударни, Ивeлин Иванов – акордеон, както и самата Ралица Бежан.

Част от приятелите и специални гости, който ще стъпят на сцената заедно с Ралица са: Иван Юруков, Николай Станоев, Симеон Владов, Марина Драгомирецкая, Мариана Йотова, Петър Йорданов-Бъни, Росен Пенчев, Петър Герзилов, Елонора Лонтова, Цветомир Иванов и други.

Със специалното участие на изключителната Мими Николова.

И вместо цветя за празника, Ралица Бежан предлага на гостите си да се включат в кампания по набиране на средства за лечението на млада майка на две прекрасни момчета. “Нека вдъхнем надежда и помогнем на Валя да отгледа децата си и да дочака внуци, пък и правнуци”, апелира тя.

Събитието е с начален час 20:00 ч. и вход свободен.

Прочетете още