Първият по рода си Джулай Морнинг радио концерт с група Сигнал само по БГ Радио

Първият по рода си Джулай Морнинг радио концерт с група Сигнал само по БГ Радио
23 Юни 2020

На 1 юли БГ радио и група Сигнал ви канят на специален концерт по случай Джулай Морнинг в ефира на БГ радио. Това е първият по рода си радио Джулай Морнинг концерт от дома на българската музика - БГ радио.

По традиция Джулай Морнинг се посреща на морския бряг и символизира бунта срещу забързания градски живот – свобода на мислите, свобода на музиката. Посрещането на изгрева символизира посрещане на ново начало и очакване на по-добро бъдеще. БГ Радио и Сигнал ще представят специален акустичен концерт за всички, които искат да посрещнат изгрева под звуците на легендарната група Сигнал, независимо дали са на морския бряг на Черно море, на брега на Дунава или на терасата на своя дом.  

На 1-ви юли, точно в 6:00ч, посрещнете изгрева с БГ Радио, група Сигнал и някой от най-емблематичните им песни – „Да те жадувам“, „Сляп ден“, „Липсваш ми“ и още много хитове. Концертът ще бъде изллъчен паралелно и по CITY TV 

Концертът се осъществява с покрепата на Nescafѐ Dolce Gusto, както и с любезното съдействие на мебелни магазини АИКО и Метро Кеш енд Кери България.

Прочетете още