Преслава Пейчева с ново клубно парче и стилно видео към него

Преслава Пейчева с ново клубно парче и стилно видео към него
27 Юни 2022

Преслава Пейчева търпеливо изчаква да премине ковид пандемията, за да може процесите на музикалната сцена у нас да се нормализират и да влязат отново в ритъм, за да реализира своя летен, клубен проект. Песента се казва "Така добре" и е в стил клубен поп-денс. Текстът на „Така добре“ е написан от самата нея. Автори на музиката са двамата с Ясен Велчев. А аранжиментът е дело на Ясен Велчев и Борислав Бояджиев – Борче.

Много съм щастлива, че новата ми песен „Така добре“ звучи и изглежда точно както исках и си представях.“, споделя изпълнителката.

Концепцията на видеото също първоначално се заражда в главата на Преслава. "Представях си кадри на влюбената жена, в природата на по диви места и плажове, да има зеленина, море. Каквото е и парчето - лятно и ефирно. Радвам се, че открих точно този човек да го реализираме - Боян Карамфилов, който е режисьор на клипа. Запознах се с него покрай  популярни музиканти приятели, с които той работи“, разказва още Преслава Пейчева. Снимките на видеото към „Така добре“ се направени на Североизточното ни Черноморие. 

Прочетете още