Премиерa на „Ай Ай“ на DARA по БГ Радио

Премиерa на „Ай Ай“ на DARA по БГ Радио
26 Юни 2020

DARA отново прикова вниманието към себе си с нов хит, озаглавен „Ай Ай“. Парчето е супер комбинация от трап и поп със силен запомнящ се припев и е поредният знак за всичко с марката DARA – безподобен тембър, силен характер, неустоимо присъствие.

DARA създава „Ай Ай“ в екип с румънския хитмейкър Кристиан Тарчеа – Monoir. Това е третата им колаборация след международния проект „My Time” и супер хита на миналото лято „Darbie”. „Ай Ай“ тръгва по радиото у нас на 26.06 (петък) и вече е наличен във всички музикални стрийминг платформи. Премиерата на видеоклипа ще бъде на 03.07 (петък).

Парчето е щуро, доста ритмично и е сред най-любимите ми! Тандемът ни с Monoir не е никак случаен, всяко влизане в студиото с него приключва с нов як проект. С Венци пък споделяме толкова силно приятелство и творческа химия, че той успява да ме разбере от една дума и да ми помогне да изразя себе си по възможно най-добрия начин.“, споделя DARA.

Песента ще бъде представена за първи път пред публика на 4 юли (събота) по време на Годишните музикални награди на БГ Радио. Тази година DARA е номинирана в три категории – БГ Изпълнителка, БГ Песен и БГ Видеоклип.

Прочетете още