Представяне на книгата „Безнадежден случай“ от Богдана Карадочева и Стефан Димитров

Представяне на книгата „Безнадежден случай“ от Богдана Карадочева и Стефан Димитров
20 Септември 2021

Заповядайте на представянето на книгата „Безнадежден случай“ от Богдана Карадочева и Стефан Димитров на 23.09. (четвъртък) 2021 от 18:30 ч. в София.

На 19 юли по случай рождения ден на Богдана Карадочева излезе луксозното биографично издание „Безнадежден случай“ под редакцията на журналиста Георги Тошев. Книгата е с твърди корици и обложка, цветна, с красив дизайн, с обем 328 страници. Включва близо 200 снимки и е с дизайна на Тодор Манолов. Автор на снимката от корицата и новата фотосесия на двамата изпълнители е Костадин Кръстев-Коко. 

„Безнадежден случай“ носи заглавието на едноименното стихотворение от Миряна Башева, превърнало се в емблематична песен от репертоара на Богдана Карадочева. Книгата обаче се състои от две части: първата е биографичният разказ на самата певица, а втората – на Стефан Димитров. В нея намира място и негова новела.

Познават се от деца, били са приятели, за да станат един ден семейство. Богдана Карадочева и Стефан Димитров са доказателство, че във всяка добра история пръст има Съдбата. Той е създал едни от най-хубавите български песни. Тя е изпяла част от тях и е донесла на България международно признание. Двамата остават сред най-обичаните български изпълнители“, пише Георги Тошев за тях. 

Прочетете още