Поли Генова и Графа се качват на открита сцена за концерт #1 в София на 10 септември

Поли Генова и Графа се качват на открита сцена за концерт #1 в София на 10 септември
7 Септември 2021

Поли Генова ще зарадва многобройната си публика, като представи третото издание на първия си самостоятелен концерт #1. Събитието ще се проведе на 10 септември на открито в Парк-театър „Борисова градина“ от 20:00 ч., а на сцената до нея отново ще се качи Владимир Ампов – Графа. Концертът ще се осъществи при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки, според настоящата заповед на Министъра на здравеопазването, която влезе в сила от днес, 7 септември.

Поли Генова ще представи своя #1 концерт за трети път това лято, този месец пред столичната публика. Освен Владимир Ампов – Графа, като специален гост на събитието ще се присъедини и Виктория Динкова от отбора на Поли Генова в сезон 5 „Гласът на България“ през 2018 година, която бе една от четиримата финалисти на музикалното издание. Новите противоепидемични мерки няма да попречат на провеждането на събитието. Концертът ще се състои при стриктно спазване на наложените ограничения и при 50% капацитет на публиката. Феновете на изпълнителката могат да посетят събитието без изисквания за представяне на негативен PCR тест или ваксинационен сертификат. Носенето на защитна маска остава водеща мярка за допускане на публиката до събитието.

В Парк-театър „Борисова градина“ и с подкрепата на Столична община изпълнителката ще представи специално създадени концертни версии на песните си и впечатляваща хореография към тях. Феновете ще имат възможност да се насладят на изпълнения на живо на „Last Night“, превърнала се в най-слушаната песен в родния ефир за последната година, „If Love Was a Crime“, „На инат“, най-новият ѝ сингъл „No more“ и още редица хитове, които ще зарадват публиката.

Билети за концерта на Поли Генова на сцената на Парк-театър „Борисова градина“ можете да откриете в мрежата на EVENTIM.

Прочетете още