Pavell & Venci Venc’ се завърнаха с нов вдъхновяващ проект

Pavell & Venci Venc’ се завърнаха с нов вдъхновяващ проект
27 Януари 2023

Почти изчезнаха като дуо за цели две години и много хора побързаха да ги обявят за поредния разпаднал се творчески тандем. През това време Венци стана баща за втори път, Павел изгради студио и излезе с няколко самостоятелни парчета, но и за двамата общата им работа и създаването на музика заедно продължи да бъде център. И резултатите започнаха да се трупат – над 10 нови проекта, първият от които носи заглавието „Ако ти липсвам“ и има премиера точно днес.

И двамата имахме нужда от творческа почивка за Pavell & Venci Venc’. Връщаме се с нови идеи, нова музика и големи…много големи планове“, споделят момчетата. Музиката и аранжиментът на „Ако ти липсвам“ са на Павел, а текстът е със споделено авторство между двамата. Песента е смесица от романтичен модерен саунд и типичните за дуото честни рими. „Ако ти липсвам“ излиза заедно със стилно музикално видео, заснето Кристиан Русев, и Иван Тодоров.

След премиерата на „Ако ти липсвам“ Pavell & Venci Venc’ планират концерт в столичен клуб на 31 март. Тогава момчетата ще изпълнят всичките си хитове, както и част от новите парчета. Двамата ще излязат на сцената с банда, в която всички музиканти са дами – Рая Христова (клавишни), Ева Вергилова (китара) и Сара Чакърова (барабани).

Прочетете още